Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni sitter ju där



Alla män är djur

Liksom du kvinna


Men alla män är inte annat

Än människor


Mitt kön kan jag bevisligen

Ej rå för



Men ni sitter ju där

I kvinnor


Runt kaffebordet

Förlöjligande

Oss män


Om det är en framkomlig väg

Att hata män


Då bör du som kvinna

Tänka om.......




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-17 01:09



Bookmark and Share


  bumerang
Det är ett manligt perspektiv du förmedlar.
Vi kvinnor älskar män som ser oss
För dem vi är.
Medmänniskor vid kaffeborden b
2015-12-03

  Amari
Aldrig förlöjligat män, jag älskar män! Däremot skrivit en skämtsam text om dem, det kan jag erkänna. Men skämtsam, lite ironisk, men med kärlek. Pisk på mig om jag har fel.
2015-10-23

  Hanna Mari Wallin
Grattis till en välförtjänt placering:)
2015-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-10-23

  Johan Strömstedt
Förnedrande oavsett var, är och kommer aldrig att bli ett bra svar. Att vinna gehör för en åsikt eller ta avstånd från någonting, ja då hjälper ingen tumtving.
Uppvuxen bland tre starka kvinnor ger en naturlig respekt för det motsatta könet. Den respekten vill jag också mötas av som man. Min text kanske passar bättre i Forum, vi får se.
2015-10-23

  bumerang
Känner av en orättvis generalisering på upptågande.
2015-10-18

  Hanna Mari Wallin
Ganska galet egentligen
att man lyckats få oss män och kvinnor att behandla varandra så illa

tror och hoppas att vi snart på djupet skall förstå
varför vi män och kvinnor
olika varandra är.



2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt