Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vernissage i Kulturhuset


Titta på tuttar



Ska på utställning
då får jag utskällning
för att jag tittar i urringning -
en klassisk betingning




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-17 15:17



Bookmark and Share


    Lars J
Haha bra!
2015-10-17

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sådana vulgära oförskämdheter får man ta om man är naturlig.
2015-10-17

    ej medlem längre
Av vem?
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP