Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
We don't need no education, we don't need no thought control, no dark sarcasm in the classroom Hey, teachers! live the kids alone All in all you're just a another brick in the wall Jimmie har suveräna idéer


Mur, murare, taggtråd


Vi ska bli suveräna
det kommer att bli suveränt!
Sen kan vi leva för oss själva,
låtsas som om ingenting har hänt

Om vi låter de vilda djuren
vara utanför muren
Kommer det kännas mycket bättre
att leva inne i buren

Det är så alla andra borde göra
stänga in sig och sluta smöra
Alla är vi som öar små
Sverige - oberoende som få





Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-17 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP