Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhoppningar

 

 

 

du vände åter

trots att du lovat dig själv

aldrig mer

ska du låta känslorna styra

inte låta dig beröras

av tvivelaktiga löften

om evig kärlek

 

 

du vände åter

trots att oddsen var emot dig

du ville inte se det uppenbara

att allt var meningslöst

allt var en illusion

gråa dimridåer av lögner

katastrofen var ett faktum

 

 

du vände åter

till ett liv i ruiner

nedbrunnet och härjat

ser du nu

dina falska förhoppningar

om ett liv fyllt med kärlek

det existerar inte längre

 

 

bara dina känslor kvar

svarta av sot




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-17 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP