Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ö v e r l e v e r

Rädd för att skriva...
rädd för vad som komma skall
minnen som jag inte minns
de finns där
de känns
rädd för att misslyckas
inte leva upp till
min egen falska bild (av andra skapad, därav falsk )
av mig själv

tomt och trögt

trögt flyter inget
tomt ekar något
en rädsla

är det inte bättre att sträcka ut en hand...
då kanske den tar hela mig.

Något ropar
hjälp eller lockrop

Valet att se mig som överlevare
sätter mig över
rädslan att inte överleva
ändå fanns ekot kvar
överröstar med
jag har ö v e r l e v t
allt svårt
och JAG KOMMER ATT ÖVERLEVA FLER SVÅRIGHETER...




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-17 23:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA man överlever ...Trots motgångar har man en grund trygghet så överlever man det mesta..kram
2015-10-19

    ej medlem längre
I brist på någon tanke så är viljan till överlevnad en mycket bra grund. Alla återvänder vi regelbundet till marken, till ruta ett.

Livet är en cykel på många sätt.
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket och i synnerhet de två sista raderna.
2015-10-18

    ej medlem längre
Ur nederlag föds styrka och ur rädsla kan kraften att överleva födas.
En fantastisk text!
2015-10-18

  Blomma-Stjärna VIP
Diktjaget har "överlevt allt svårt och
kommer att överleva
fler svårigheter" ... - en röst, skör och stark, på samma gång
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP