Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök

ta
fabelns värld
till ditt hjärta..

när du korsar oron
vid sin ojämna
smärtsamma gräns

~~~

minns
styrkan från
havets brus..

då tungsinnet
attackerar
så alla dina
drömmar går
i kras

~~~

plocka ner
toner du hört
från avlägsen plats
om svunnen tid..

ändock ljuvliga
för ditt öra
att läka dina
öppna sår med

~~~

leta
rätt på ditt leende
på din kärlek
leta rätt på smaken
av kyssen
du aldrig glömt..

men endast i minnet

så du din ro
kan nå

om så
för en stund




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 569 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-10-18 19:46



Bookmark and Share


  Daniela I
Väldigt fint!
2015-10-20

  Lars Hedlin
Underbar insikt och styrka i dina vackra ord vännen <3 kram
2015-10-20

    Dan Myrbeck
Kloka & Vackra råd!
2015-10-19

    ej medlem längre
Fin dikt!

"ta
fabelns värld
till ditt hjärta."
Gott.
2015-10-19

  Ljusletaren
Underbar uppmaning/ kram
2015-10-19

  Maria Sundelin VIP
En bra uppmaning
Kramar
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler