Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du som vet


När bara du förstår
är det också bara du
som vet
att jag inte bryr mig
om någon annan gör det
eller inte




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-19 00:14



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jasså !!
Nä , dä visste jag inte.
2015-10-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Jag vet vem som vet.och även den som tror att den vet.
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP