Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fann denna bild Via Google!


När ska hjärtat finna sin ro?

När ska hjärtat finna sin ro?

Var tar vardagen vid?

 

Längtan efter kärlek

Längtan efter dig

 

Sakta tanken far

Får inget svar

 

Stilla rinnandes tår

Faller in i limbo spår

 

Du är värme för mig

Olidlig väntan känns…..

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-10-19)

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 491 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-10-19 10:56



Bookmark and Share


  Magica VIP
Längtansfullt, vemod och vackert. kram
2015-10-24

  Fem hjärtan VIP
Mycket känsla i din fina text!
2015-10-23

  Teresia Ridell
Längtansfullt, vackert.
2015-10-21

  Tessires
Känner igen det där.
Vackert skrivet.
Kramen
2015-10-20

  Bibbi VIP
"Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge."
"En stark önskan når alltid sitt mål"...säger ordspråket.
2015-10-20

  anits VIP
Så fint berörande och längtansfullt det gäller att ha tålamod och det är inte alltid lätt.
2015-10-20

  Maiah VIP
Känns äkta
2015-10-20

  Hanna Mari Wallin
så längtansfullt och vackert ord som andas vemod och saknad

ljuvlig poesi
2015-10-19

  Margit Grell
Längtan en viktig del av livet.
2015-10-19

  Magdalena Eriksson VIP
Bra text om längtan.
2015-10-19

    Birgersdotter VIP
När man minst anar det så kan livet vända...
2015-10-19

  WyS VIP
Igenkännande
2015-10-19

  Lindha W Gustavsson
Så är ju livet - vissa saker/händelser/människor får man vänta på och ibland kommer aldrig tillfällena - men man får inte ge upp. Bra förmedlat!
2015-10-19

    Dan Myrbeck
Ja, som ett vakum kan det kännas ibland.
2015-10-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Väntan tär
bara att hoppas
att slutet
gott bär...
2015-10-19

  agneta pichler
Känns igen..
Förbannade ensamheten
2015-10-19

  Marianne Räf
Hjärtenöd har, nog, de
flesta känt nånn gång!
2015-10-19

  Maj-Lis VIP
Längtansfyllda rader
2015-10-19

  Sommarina VIP
Känslosamt, griper starkt i hjärtat, och känns igen...
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlade tankar och känslor!
2015-10-19

    ej medlem längre
Längtansfyllda ord...vackra med sorgsna.
2015-10-19

  Rise Little One
Starka kryddor i livet!
2015-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Att vänta och längta tär!
2015-10-19

  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2015-10-19

  Alva Johnsson VIP
Stark och känslofylld
2015-10-19

  louisegirl
Längtan känns alltid så lång, försöka vara i ögonblicket kan stilla <3
Fint förmedlat!
2015-10-19

    ej medlem längre
Att söka ro är gott.
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin