Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Willys stormarknad

ekomjölken har inte skruvkorkar
men Storhaggan vill ha ekomjölk
så då får dom inte skruvkorkar

och ännu ett lågtryck
över de brittiska öarna
närmar sig Skandinavien

Storhaggan säger
att det är bättre att köpa
mjölk med skruvkork
även om det inte är ekomjölk

jag visste inte det
förlåt jag visste inte det
jag trodde att ekomjölken
var det viktiga
så att ni ville ha ekomjölk
även om den inte
hade skruvkorkar

Storhaggan säger att
det ska vara mjölk med skruvkorkar
för den har dom alltid köpt
och jag är den första någonsin
som har gjort på ett annat sätt

jag trodde att dom ville ha ekomjölk
även om den inte hade skruvkorkar
och jag är den första någonsin
som har tänkt så

och ännu ett lågtryck
över de brittiska öarna
närmar sig Skandinavien




Fri vers (Fri form) av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman