Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andreas

om han hade levt på medeltiden
skulle människorna ha sagt
att han var helig
man trodde så
om annorlunda människor
som fick en att känna
att man levde

igår kom Andreas
högg tag i min arm
drog mig till matbordet

han pustade och pustade och pustade
som han gör
vad är det? sluta! sluta!

sedan kom han bärande på kaffebryggaren
ställde den i mitt knä
och en kaffekopp som han höll
framför mitt ansikte

okej så det var det han ville
ha en kopp kaffe efter maten
och jag min korkskalle
fattade inte det

jag går på stan
och tänker på Andreas
skrattar och skrattar för mig själv
och snyftar och snyftar

keep fighting Andreas!





Prosa av Olle the Bulldog/Olle Ekman
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-19 15:31



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En underbar förmedling av en livssituation. Glad att jag fått ta del av dina rader.
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Olle the Bulldog/Olle Ekman
Olle the Bulldog/Olle Ekman