Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Du frågade mig:
”Vet du vad jag tror?”
Jag svarade ”nej”
Så du sa att:

”Jag tror att en dag
Ska människor som oss
De nördiga, de fjolliga och de blyga
Styra denna jord
Och världen har aldrig varit bättre än då

”Visst”, sa jag
”Men jag bryr mig inte om världen just nu
För du är så jävla söt!”




Fri vers av Malthesse
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-10-23 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malthesse