Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Ensamhet om hösten går bra
Även om det känns fint att gå med någon
Bland fallna löv i strilande regn
Så kan jag klara det
Jag kan klara av hösten ensam

Ensamhet om vintern går bra
Även om det känns fint att mysa med nån
Medan snön yr utomhus i mörkret
Så kan jag klara det
Jag kan klara av vintern ensam

Ensamhet om sommarn går bra
Även om det känns skönt att ligga hos nån
I sanden på stranden i en solnedgång
Så kan jag klara det
Jag kan klara av sommarn ensam

Men när jag vandrar i parken om våren
Sjungs lovsång till kärleken ifrån varje träd
Och det finns mycket klarar av
Men jag kan klarar inte våren ensam




Fri vers av Malthesse
Läst 542 gånger
Publicerad 2016-04-18 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malthesse