Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin och Yang

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Jag bryr mig om planeten, vad som händer här
Du bryr dig mest om vilka kläder du bär

Jag ger bort pengar till människor i nöd
Du håller hårt uti ditt eget bröd

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Jag åker buss
Du åker bil
En bil som drar över en liter per mil

Jag mediterar
Det skrattar du åt
Jag tror stjärnorna styr oss
Du tror lycka köps

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Du röker, du dricker, du ljuger och svär
Jag vill leva utan att va till besvär

För mig att kött mord
För dig är det huvudrätten på vart bord

Så jag antar att vi två är motsatser mest
Men det skiter jag i

För du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Och jag tror ju på Yin och Yang

Och du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Du är så jävla, så jävla underbar
Din ljuvliga, ljuvliga sak

Din ljuvliga, ljuvliga, ljuvliga, ljuvliga sak

Din ljuvliga, ljuvliga sak




Fri vers av Malthesse
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-23 17:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är kött mat.
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Malthesse