Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore världen utan ord?

 

 

 

ord är inte bara ord

utan ord vore livet fattigt

ord kan ibland vara sårande och stötande

men ord kan också vara positiva och kärleksfulla

de gör vardagen lättare och gladare

så låt oss sprida det glada och fina

gör världen till en bättre plats att leva i

ge din medmänniska en fin gest

säg något positivt

och du får så mycket tillbaka

det är lättare än du tror

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-20 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP