Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

temporär medelklass lycka

Grå, blek färglös yta.
Kall smaklös soppa.
Dyster tröttsam eftermiddag.
Mjölken har surnat.
Sängen skär sig.
Soffan sväljer en.
Tv:n hypnotiserar en.
Reklamen skimrar i
konsument ögat.

Uttråkan är på jakt
Bytet är vardagen
Offret är ens inkomst
Jobbet sliter ner,en in i syltan

Gå bre en smörgåsmacka
Men glöm smöret!
gärna hela mackan...

Temporär medelklass lycka.




Fri vers (Modernistisk dikt) av elin boman
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-20 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elin boman
elin boman