Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan som Frigör en

Som Stulet
Som så Rånat
Som så det Berövat

Känslan som gnager i en
Saker som tar i en
Ljudet som skär i en
Omgivningen som stjäl från en

Som Stulet
Som så Rånat
Som så det Berövat

Synen som förbryllar en
Historier som kryper in på en
Smaken som tär i en
Sanningen som knäcker en

Som Stulet
Som så Rånat
Som så det Berövat

Smärtan som sliter på en
Kontakten som berör en
Bördorna som bryter ner en
Tanken som äter på en

Lyckan som kommer att förgöra en.







Bunden vers (Annat versmått) av elin boman
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-06 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elin boman
elin boman