Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyckan,utav incidenten.

Saken som har en signifikant upplevelse.
kan innebära ett tragiskt slut.
utav den upptäckande.

En betydelsefull sak
en meningsfylld sak
en symbolisk sak
en värdefull sak
en mäktig sak
en viktig sak

Mysteriet, som sker utan händelse.
gåtan som inte har en hemlighet.
frågan som inte har ett svar

En betydelsefull sak
en meningsfylld sak
en symbolisk sak
en värdefull sak
en mäktig sak
en viktig sak

Den missnöjda avskilda själen.
kräver komfort av ett hem.
tillges en tom kista.

En betydelsefull sak
en meningsfylld sak
en symbolisk sak
en värdefull sak
en mäktig sak
en viktig sak

Uppfinna helt egna ideal.
uppnår sina mål men
leva efter en annans.

En betydelsefull sak
en meningsfylld sak
en symbolisk sak
en värdefull sak
en mäktig sak
en viktig sak

Den upptäckande.
kan innefatta ett tragiskt slut utav.
saken som hade en signifikant upplevelse.




Fri vers (Prosapoesi) av elin boman
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-14 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elin boman
elin boman