Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

 

 

 

 

det finns bara nu

så låt oss älska nu

om morgondagen vet vi intet

håll om mig

så tryggt i din famn

jag vilar i din kärlekskokong

låter mig värmas av din sköna kropp

kyss mig och säg de magiska orden

och jag är din för evigt

i nattens mörker förenas vi två till ett

kan inte få nog av kärlekslekar

du får mig i extas

högre och högre svävar jag

på kärleks ljuva vingar

jag når högsta njutningen

ger efter för den euforiska känslan

svettpärlor på våra kroppar

för stunden utmattade

sedan vilar vi tätt ihop

tillfreds med livet

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-20 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP