Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Märkligt att jag skrev denna texten bara ett par dagar innan tragedin i Trollhättan.


Världen är ond

 

 

 

så ond

så ondskefulla människor

så fyllda med vrede och ilska

så ondskefulla handlingar

så mycken förödelse de är orsak till

ändå

måste livet fortsätta

det onda måste bekämpas

hur smärtsamt det än är

att leva i denna värld

så måste vi kämpa

varje dag

för det goda i livet

att bita ihop

och ta nya tag

och hoppas att det gör skillnad

ju fler som kämpar desto lättare blir det




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-20 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP