Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna fina bild via Google!


Stilla famnar vi vår oändlighet!

Av jord är vi komna

Av kol är vi smidda

 

Morgonens rodnad

Ger oss glöd i sinne

 

Inom finns den där känslan

Ibland så oerhört starkt

 

Stunden och nuet när vår dag

Stilla famnar vi vår oändlighet

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-10-21)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 316 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-10-21 10:18



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Lågmäld, begrundande och vacker!
2015-10-26

    ej medlem längre
Så fint skrivet!

2015-10-26

  Magdalena Eriksson VIP
stilla ord som stillar lugnar ger oss tillbaka till oss själva
utan att kräva något
2015-10-26

  Margit Grell
Fint!
2015-10-24

  lila fjäderblomman VIP
Vackert Lars...vackert.
2015-10-24

  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert och tänkvärt!
2015-10-23

  Maria Sundelius
Du har lyckats fånga känslan i de stunder där evigheten känns. De stunder man upplever att vi är ett med kosmos. Vackert!
2015-10-23

  Angel of love
Väldigt fin.
2015-10-23

  ~LillMarlene Landen~
Fint
2015-10-23

  anits VIP
Vacker poesi!
2015-10-22

  Blomma-Stjärna VIP

stilla famnar vi vår oändlighet
- fint!
2015-10-21

  StinaJ VIP
Ord som leder till eftertanke
2015-10-21

  Ingrid Trolle
Varsamt och ödmjukt
beskriver du här vår
stund på jorden i
så vackra ord och med
stark närvaro
2015-10-21

  louisegirl
Jättefint
2015-10-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Famna hamna i
det som pågår
ger oss låga
att vi våga!
2015-10-21

    Dan Myrbeck
Fin
2015-10-21

    Birgersdotter VIP
Ödmjukt skört och fint.
2015-10-21

  Hanna Mari Wallin
väldigt ödmjukt skrivet om livet skörhet


kram


2015-10-21

  Sofhia Wirström
Livsenergi
hopp
Varsamhet
om livet fylls dina ord
utav
2015-10-21

  Teresia Ridell
Åh så vackert! Fyllt av både sensualitet och livsenergi på högre plan. Applåder och bokmärker!
2015-10-21

  Marianne Räf
Tycker om! Särskilt:-
"Stilla famnar vi vår oändlighet"
2015-10-21

    ej medlem längre
Det oändliga kan vara så vackert...
2015-10-21

    ej medlem längre
Vackert!
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin