Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tomma meningar


Färdigskrivet?

Nej, nu borde det vara färdigskrivet.
Jag har skrivit en dikt idag, som jag är nöjd med.
Enda anledningen till att jag fortsätter var att jag ville förmedla något extra.




Fri vers av Mim
Läst 223 gånger
Publicerad 2015-10-21 15:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blir man någonsin färdig?
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Mim