Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen hemma och allt runtomkring


Stresstid

Nu låter jag fingrarna knappra, ingen skrift utan tanke.
Så medans jag knapprar måste jag komma på vad jag skall skriva.
Detta är inte stresstid, som jag avser med rubriken.
Stresstid är när man måste vänta på att en planerad sak med någon skall bli av,
och sedan samma dag, när klockan väl är slagen, inte veta om det blir av.
Nu generaliserar jag, för mig, i dagboksform, skulle det betyda, att vad jag beskriver är att jag skulle äta middag hos dem. Hjälpa dem att flytta, samt få in katten i kattburen, det har jag varit nervös för hela dagen, och när jag skulle vara hos dem för att äta middag, så är ingen hemma!




Bunden vers av Mim
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-21 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim