Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detaljer i en Liten dikt


En vinkel hos honom

Det finns en vinkel jag älskar att titta på.
En vinkel när jag tittar på honom Så,
Han böjer ena benet och jag ser hur hans skinka buktar ut, (i en vinkel), en fräck en jämfört med den andra skinkan ser det ut som.




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger
Publicerad 2015-10-21 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim