Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stryk din hand

 

 

 

stryk din hand över min kind

torka mina tårar

som smakar salt

ledsenhetens gråt

över livet och vad det gav

inget kan göras ogjort

jag får betala för mina misstag

misstag som egentligen inte var mina

du var lika skyldig

men mitt samvete var vekare än ditt

du ville inte se dina egna fel och brister

men en dag kommer när ditt samvete knackar på

vad har du då för förklaringar att komma med?

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-21 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP