Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

 

 

 

en gång lyssnade jag på dina ord

sög girigt in dina vackra ord

var blind inför verkligheten

svävade ovan molnen

idag vet jag bättre

dina ord har tappat känslan

de bekommer mig inte

jag ignorerar dem

de är bara stoff och damm

som jag viftar bort

jag tittar inte längre åt ditt håll

och jag är starkare än någonsin




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2015-10-21 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP