Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstande hud

 

Min hud

 

Törstande

 

Längtan efter händer

 

Huden min

 

Törstar

 

Och jag söker mig

omedvetet nära dem

som kan släcka den

 

Jag inandas dem 

när de går förbi

och väntar

 

Väntar på en känsla av beröring




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-22 16:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark är just sådan längtan!
2015-10-23

  Amari
Beröring är livsviktigt.
Utan den vissnar vi bort.
Bara en sån sak som huvudmassage hos frissan min, ger mig massor av ny näring för själen.
Önskar dig massor av beröring!
2015-10-22

  Valter Örn VIP
Fin liten dikt om längtan efter mänsklig beröring och gemenskap.
2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP