Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråa hår



på en kväll
blev jag
hela trettio år

och tre
tjocka
gråa hår

tilldelad

i förtid



och med
ett sinne
så tungt

samt en lunk

med pondus
förståndighet
och ångest

i spåren

inser jag
min förmåga
att fatta rimliga
beslut


att äga
en sorts
acceptans


inför att allt
är okänt
alltid




Fri vers (Fri form) av Pärlemor
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-22 21:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det okända är ständigt närmare en själv. det tröstar jag mig med ibland, fasar jag ännu oftare för.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor