Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

^

 

 

 

nej

vill inte ner

ner till det mörka

avgrundsdjupa

helveteshålet

förlamande ångest

skrattande demoner

dansar på mitt bröst

skriker ut min ångest

kan inget göra

fastkedjad i bojor

kroppen svettig och svag

måste härda ut

snart snart

känner långsamt lugnet

kommer tillbaka

jag är fri

utmattad

känner kraften åter

kroppen vaknar

medvetande

mardrömmarna avlägsna

borta vid horisontens rand

jag lever igen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2015-10-22 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP