Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett märkligt mail


Jag satt häpen och undrade hur i helvete?



Jag är främlingsfientlig?

Jag är Nazist?

Jag hatar Judar?




Du sitter där och bestämmer vem du vill smutskasta

Men du har ingen själ


Du låter mig stå för din sjuka bild


Ställ dig framför mig


Var lite modig


Säg till mig att jag är Nazist

Att jag hatar Judar

Att jag är främlingsfientlig



Om du vill nedvärdera mig

Var så mycket HEN att du kan skriva ut ditt namn

Var så mycket HEN att du fattar

Att jag ogillar att bli förtalad



Du bör vara lite skakig nu

När jag fått din IP

Eller?










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-23 02:29



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
att gömma sig visar bara att man ej har modet att stå för sina ord
2015-10-23

  Johan Strömstedt
Alla har rätt till sin åsikt, men stå för den.
Att gömma sig bakom anonymitet är bara fegt!
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt