Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ni verkligen upprepa Nazihatet?


Jävla skam!





Flyktingströmmen kostar pengar

Men att överhuvudtaget tala om

Pengar....


Känns lite sjukt med tanke på att vi här i norden

Sedan tingen runt Island haft Gästfrid-Husfrid

'och Kvinnofrid i vår lag.


Då mina damer och herrar-duger det inte enligt seden vår

Att låta behövande utestängas!


Mina ord är viktiga för er som vägrar hörsamma våra Vikingalagar

Våra grundlagar!


Vår sed




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-23 03:59



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
tydligt och starkt budskap som berör


2015-10-23

  Respons VIP
Kloka ord!
2015-10-23

  Johan Strömstedt
Är vi för bekväma, orkar vi inte ta till oss. Mycket bottnar nog i rädsla, hoppas lilla jag.
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt