Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM FÖNSTRETS RUTA - tanka

Smutsiga fönster

genomgår en förvandling

rena utanpå

blanka glänsande rutor

osynlig skit innanför




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-23 17:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikt
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Bra!

(Ger rutavdrag)
2015-10-27

    ej medlem längre
Sedär, ja man kan aldrig vara helt säker.
2015-10-27

  Rise Little One
Fin metafor för det mänskliga tillståndet!
2015-10-26

  ResenärGenomLivet VIP
Hur är det man säger..."bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete"...
bra tanka...
2015-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlad text om det yttre och det inre!
2015-10-24

  M.Eta
Man kanske behöver se över insidan ibland!
2015-10-23

  Marianne Räf
Fin metafor över våra sinnen, ibland.

2015-10-23

    ej medlem längre
Den slutna världen har alltid välputsad yta...
2015-10-23

  ULJO
Tänkvärda ord
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP