Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KASTA ORD

 

Sårad

vingklippt

blödande

 

vill kasta

orden

tillbaka

 

vem ger dig

rätten

att såra

 

varför

ska  jag

tåla

 

du skyller

på humör

 

kan inte rå för

 

en blomma

allt förlåtet?

 

NEJ!

 

för många

taggar nu




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-24 16:40



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Du kan tävla med Dogge Doggelito om att rappa ....
2015-10-29

  Lars Hedlin
Starkt ärlig rak
2015-10-27

    ej medlem längre
Väcker många tankar, för många taggar, är aldrig bra.
2015-10-27

  Rise Little One
Det är inte heller rätt att låta sig lida så!
2015-10-26

    Dan Myrbeck
BerörandeTänkvärt
2015-10-26

  Valter Örn VIP
Fin rytm och schwung i texten förutom mycket tänkvärt innehåll. Jag fäste mig särskilt vid "vem ger dig rätten att såra"
och "varför ska jag tåla".
2015-10-26

  Magdalena Eriksson VIP
enkelheten renheten i texten är dess styrka
det exakt utan tvekan just då .
2015-10-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ord kan verkligen såra...ibland tar det tid att förlåta...
2015-10-24

  ULJO
Djupt berörande
2015-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Det behövs mer än en blomma om såren skall läka!
Bra rutet.
2015-10-24

    ej medlem längre
De inre såren blir inte hela av en bukett rosor....vi måste våga säga ifrån innan huden blir alltför ärrad.
2015-10-24

  M.Eta
Ja, till slut blir det en hel tistel!
2015-10-24

    ej medlem längre
Rader som berör mig ...
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP