Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oemotståndlig

jag är vild som ett stormigt hav
det är få som kan tämja denna fuktiga ocean

medan min salta bris smeker skamlösa skrov
sväljer mina vågor deras bastanta segel

jag är inte perfekt
perfektion är orealistiskt

ty jag är en frisk men blöt havsbris
som förälskar sig i förbipasserande skepp




Fri vers (Fri form) av I min blick VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-05 04:20



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört passionerat
Andra stycket är något erotiskt och så jävla bra
Binder ihop den snyggt
Mästerligt
2017-10-03

    Sefarge VIP
Betagande
Personligt
"Charmigt"
Skrivet
I livets Ocean.
Topp!!
:)
2016-01-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
vem älskar inte havet?
denna ocean av böljande skönhet
2015-11-10

  Valter Örn VIP
Friskt och ungdomligt skrivet...
2015-11-07

  Ollle
Jag är kapten på ett drakskepp, skulle behöva en kokerska ombord säg till om jag passerar:)
Bra skrivet

/0
2015-11-05

  stig wikman
Ett perfekt fartyg.

BRA
SKRIVET. KRAM .
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

I min blick VIP