Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går i ide

Jag är inte taggad

inte ens #hashtaggad

På dagen, i ljuset

är det okay

Men det stadigt tidigare mörkret

kväver mig

Ljusmys? Nej.

Het höst-gryttrivsel? Nej.

 

Jag går i ide

och ställer klockan

på ringning

tidigt

i

april

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 23:28



Bookmark and Share


  Minkki VIP
går i ide, alltjämt med ström

2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström