Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens väktare

 

När aftonstjärnan tänds

når oss nattens väktare

 

En leende gyllene björn 

med glimrande bärnstensögon

 

Kysser natt

till trötta själar

 

Urberget famnar

tryggt till ro

 

och visar oss vägen

till drömmarnas bro

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-24 20:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
ljuvligt och nära..kram
2015-10-27

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt skrivet!
2015-10-25

  Bo Himmelsbåge
Vackert, välvalt foto!

Varm o rofylld dikt,
skulle passa som godnattvisa!
Läser den gärna innan sängdags!

2015-10-25

  bumerang

Underbart tryggt.
Fin känsla rakt igenom.

2015-10-25

  stig wikman
Ömt vaggas
jag till ro av
dessa vackra ord.

KRAM FRÅN STIG.
2015-10-25

  ULJO
Mycket stiligt skrivet och kärleksfullt
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP