Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som är mer än två rader, men som syftar på det och annat


Två raders granne?

Två rader.
Lägg på varann.
Som en bakelse.
Som jag delar med min granne , som e` så grann.
Han brukar säga att jag tillskriver egenskaper som han inte har.
Ibland undrar han till och med hur jag ser på honom.
Jag vet hur jag ser på honom, för jag ser hans vinkel.
Jag ser att han är min vän, ibland korthugget en kompis, men min bästa vän.




Bunden vers av Mim
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-26 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim