Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRAFFLINDRING - limerick

En otrogen man i Karlskrona

sitt äktenskapsbrott skulle sona

fastkedjad i sliten fåtölj

han drömde om sin portfölj

med foton på dominant matrona




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-28 17:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hi Hi yes like it!
2015-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Larz, har jag påstått att bara män är otrogna? Det vet väl alla att även kvinnor kan.
2015-10-29

  Valter Örn VIP
Nu fick han kanske istället något som han bara kunde drömma om i äktenskapet ;)
2015-10-29

    ej medlem längre
Det här var en rolig limerick!
2015-10-28

    Dan Myrbeck
Ville väl detta nertona...
2015-10-28

  Onomatoprofet VIP
nä inte om de har en sån dominant man som Larz G
2015-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Ja, för kvinnor begår ju aldrig äktenskapsbrott...
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP