Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

 

 

 

 

 

vi lever alla på lånad tid

vi människor på jorden

 

ingen vet när livet tar slut

eller vad som händer sedan

 

det enda vi upplever är nuet

om och om igen

 

vår tid på jorden

är vad vi gör den till

 

goda handlingar skapar harmoni

dåliga handlingar skapar disharmoni

 

att få vakna upp varje morgon är en ynnest

så vårda dagen och helga den

ty du vet aldrig när du ska gå




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-26 15:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men det är att spela rysk roulette med evigheten att inte kalkylera med just evighetsaspekten.
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP