Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grycken. Foto; Ego


Blågul

 

Hösten är blågul

Färg lånad av vår fana

Grycken är smyckad

 

Vattnet ligger blankt

Fanan speglas i ytan

Naturen som bäst

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-26 16:48



Bookmark and Share


    sajo
Svenska hösten du så vackert fångat
med din penna
Jag applåderar och bokmärket en text som denna
2015-11-10

  M M Mannheim VIP
Ja vacker är vår gulblåa fana precis som vår vackra natur som du så fint beskriver.
2015-11-09

  ULJO
Underbar naturskildring
2015-10-29

  Bo Himmelsbåge
Så vackert o sant!

Gult o blått i Naturen
o Fanan det är Sverige
o grant!
Det är naturen när den är
som bäst
flammande färger
o böljande fana
det är hemkänsla
o fest...!

Mycket fint poetat
om vårt vackra hemland
o fana!

Sparas!
2015-10-27

    ej medlem längre
Vacker bild och text!
2015-10-27

  Ljusletaren
Håller helt med och vilka fina foton man kan få till/ kram
2015-10-27

  Respons VIP
Jag håller med dig - hösten gör naturen så vacker!
2015-10-26

  Chawa VIP
Spegelvackert i både ord och bild. Och visst håller jag med - Naturen är bäst!
2015-10-26

    ej medlem längre
Vilken underbar bild ... den talar för sig själv. Tack också för orden!
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg