Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden

Jorden
vi ärvde
slits i stycken
av människor

Jorden
slår tillbaka
med skakningar
klimatpanik

När
ska människan
förstå
att vi bara
har en jord
att förvalta




Fri vers av AA VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-27 00:15



Bookmark and Share


  louisegirl
Ja det kan man undra, i dag är det bara pengar som existerar tyvärr, men inga pengar i världen hjälper då vår jord är förstörd.
Fint skrivet!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP