Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild! Jag framför Datorn 2015-10-27 (Copyright - © Lars Hedlin 2015-10-27)


Tack för att ni kommit in i mitt liv!

Rannsakar mig själv och känner en stark närvaro

Av allt och alla jag upplevt i mitt livs resa

Tack för att ni kommit in i mitt liv, tack för alla insikter jag fått

Utan er vore jag inte den jag är idag ni har alla berikat mitt liv

Ni har all gjort mig till en bättre människa och man

Tackar även er alla andra själar här på Nätet

Ni är alla unika på ert sätt ni är alla älskade och vackra

Ha en fortsatt fin kväll och njut av er resa i ett varmt här och nu

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-10-27)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 363 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-10-27 20:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och innerligt skrivet!
2015-11-11

  Teresia Ridell
Fint, tack själv :)
2015-11-04

  agneta pichler
Tack själv
2015-11-02

    Starchilled child
Tack så fint!
Ett här och nu
2015-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Tack själv du varma och fina människa...
2015-10-31

  StinaJ VIP
Tack själv Lars för att du finns. Kram
2015-10-31

  Fem hjärtan VIP
Innerligt fint och känsligt skrivet! Tack själv! Kram
2015-10-31

    ej medlem längre
Tack - önskar dig detsamma - en skön helg!
2015-10-30

  Rise Little One
Ömsesidig verkan har vi!
2015-10-30

    ej medlem längre
Tack själv!
2015-10-29

  Angel of love
Tack själv för jag fått lära känna dig <3
Kram
2015-10-29

  Åse Tropp VIP
Du behövs i det karga livet!
2015-10-28

  Anoo Niskanen VIP
Fina tankar och ord
2015-10-28

    Dan Myrbeck
Ja, hellre mångfald
än enfald!

Kram
2015-10-28

  Nannie
väldans fint
2015-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Innerliga tankar sänder du!
2015-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Skrivet med känsla och inlevelse!
Skickar en kram.
2015-10-28

  lila fjäderblomman VIP
Fint! kram
2015-10-27

  Rymdblomma
Du verkar vara en känslig man. Det är fint av dig att visa det. Världen skulle må väldigt bra av om fler män vågade visa sig känsliga.
2015-10-27

  Hanna Mari Wallin
innerligt fint skrivet Lars


stor kram
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin