Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se's nya antologi kärlek sådde ett frö till en dröm


Drömmer om
barn i alla
världens hörn
på en äng

maskrosor
i hand
blåser fröer
över världen

kärlekens frön

som vi
alla bär
inom oss




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-28 01:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar Drömskt <3 kram
2015-10-29

    ej medlem längre
Fantastisk dröm!
2015-10-28

    ej medlem längre
En dröm av stor betydelse...
2015-10-28

    ej medlem längre
Spridande kärlek. Fint.
2015-10-28

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlekens frön inom kan vi förbättra världen!
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP