Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pool-dancing

 

 

utmanande rör hon sig

snurrar runt stången

eggande rörelser

väcker publikens upphetsning

männen stirrar oupphörligt

stoppar sedlar i hennes strumpeband

hon ser med kalla ögon

på alla hungriga hyenor

det är hennes levebröd

att dansa för kåta karlar

en dag ska hon ha ett vanligt jobb

bara hon fått ihop tillräckligt med pengar

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-28 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP