Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner

På Moder Afrika i Tanto
Vinden viner
ej Idag på Rasta i Tanto
Vicket juvligt veder Rasta
Men...jävlar...måste hasta
Hem igen
lTill elsklingen
Som såklart inte är hemma
Så Hen får ja int klämma

Vi sjunger för Emma!




Fri vers av claes fredelius
Läst 165 gånger
Publicerad 2015-10-28 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius