Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv vackert om kärleken

 

 

så  skir och skön

den sanna kärleken

så svår och skör

den verkliga kärleken

 

orden på papperet

så upplyftande och vackra

det finns inga gränser

för att uttrycka känslan

 

den sätts på svåra prövningar

när svartsjukan slår till

kärlekens svarta sida

får allt att gå i moll

 

ja, den kärleken, den kärleken

är inte lätt att hantera

ändå hoppas vi så mycket

att finna den sanna kärleken




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-28 16:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen verklig kärlek utan svartsjuka.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP