Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta tillbaka orden! Det är stake i killar - då bör det rimligtvis vara fitta i tjejer.


Haiku i motvind

 

Självständig och stark

ekar orden "Din fitta!"

Det högsta beröm.




Bunden vers (Haiku) av Judas Ekholm VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 18:41



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det här är intressant ! Känner du till Trevor Noah, stå-uppare från Sydafrika. Förut kunde man se hans första shower från Sydafrika på youtube - nu bara enstaka nummer. I en av sina senare shower ( Netflix ) tar han upp just det här att man säger : don´t be a pussy ! och menar något negativt - att pussy står för svag eller feg ! Han sa: vet ni inte att en människa kommer ut ur en pussy och sedan fortsätter den att fungera som vanligt - en människa ! Medan en penis inte tål att man sätter sig lite snett på den ! Man borde vända begreppen ! Jubel ! Och sant ! Ja, att fitta används negativt beror så klart på det patriakala arvet som lever och frodas ! Svårbekämpat !
2020-01-23

    ej medlem längre
är beredd att hålla med,fitta är ju kärlek Och något som får vansinnet att rulla dag efter dag,en oas för dem som arbetar och sliter.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP