Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Vad är ett liv värt
vad är mitt liv värt
jag måste ha någon att leva för
något att hänga upp mitt liv på
för att inte vilja försvinna




Fri vers av Ananas
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-28 21:31



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Sant och igenkännande
2015-10-31

  Den lilla tänkande
Väldigt bra tankar. :)
2015-10-31

    AA VIP
Vi är våra relationer. Livet är ett relationsspel.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas