Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blyertsteckning; Ann


Svart magi

 

Se inte andra i svartvitt

har jag lärt mig

 

Men vad ska jag göra

när damen ifråga

är svart

 

med vitt bröst

 

Ska jag titta bort

av hänsyn

 

eller blygsel

 

Det går inte

 

De mörka ögonen

kräver kontakt

 

Jag faller

 

är förlorad

för evigt

 

Så länge en hunds

evighet räcker

 

Och min

 

© Kjell Åhsberg




Fri vers av Kjell Åhsberg
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-28 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till uppmärksammad text!
2015-11-04

  Lena K Nilsson VIP
Fint i ord och bild!
2015-11-04

  Bo Himmelsbåge
Känsligt avbildad hund!

Nej... Livet är aldrig helt svart eller vitt... snarare randigt...
men Kärleken från ett älskat djur
är alltid magisk i sin villkorslöshet...
där finns aldrig något svek under ytan...!

Fint tecknat porträtt av svart/vit kärlek!

2015-10-30

    ej medlem längre
Tårarna kommer när jag läser. Så fint!
2015-10-29

  ULJO
Fint skrivet
2015-10-29

  Ljusletaren
Vacker tecknat av er käre trofaste vän. Tillika bra skriftat!
/kram
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg