Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lång dag

En lång dag
går mot sitt slut
mörkret kommer krypande
allt tidigare

Tänder ljus
i mörkret
förnimmer
livets skörhet




Fri vers av AA VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-28 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP