Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swing it, minister


När jag läser texter och kommentarer här upplever jag att det här stället har blivit någon slags swingersträff där alla knullar med alla (det finns undantag) och ingen tycker det är nåt konstigt med det. Det har blivit så under de senaste dagarna och det känns som att det bara växer. Och det känns ganska kladdigt och geggigt. Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut att det finns ett samband med det som händer och har hänt på sistone.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Onomatoprofet VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-29 00:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet! Detta har jag tydligen missat. Är väl inne i förkylningsdimman. Bilden helt suverän!
2015-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP